Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga

 

 

utan tunga kan vi inte sjunga

ej heller prata

varken som gamla eller unga

låter som en skata

 

med händer då tecken får ge

viftar och flaxar

då man kommer att få se

kråka som kraxar

 

ej heller man i tungomål kan tala

instängda orden är

likt en sprättande tokig tupp hörs gala

invärtes du står där och svär

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-15 10:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
tungan är bra att ha:)
2018-03-16

  MALVAA VIP
Ibland blir tungan avskäras för att inte säga det som måste sägas :(
och ibland blir det inte utan tungan blir kvar men vågar inte säga det man vill säga p g a rädslan :(
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP