Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DJÄVULENS BARN

djävulens barn talar djävulens språk

hans budskap är vad de förkunnar

allt det som hjärtan är proppfulla av

kommer ur ständigt glappande munnar

djävulens barn är förbannelsens barn

och de liknar sin fader på pricken

det framgår tydligt och klart varje gång

en ståuppare kommer till micken

 

LARZ GUSTAFSSON  180315




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2018-03-15 10:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inte de svenska.
Seinfeld är rolig.
Resten är skräp.
Men det var inte det som var poängen här.

2018-03-16

  morgonstjärna VIP
ståuppkomiker kan ju vara roliga också?
väl?
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP