Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sår

Ser dej överallt
Vart än ja går
Påminner om minnen
Öppnar upp mina sår

Var på semester i spanien
Där såg jag dig
Varför finns minnen
Varför plågar du mig

De bästa som hänt mig
Levde i extas
Mycket gott
Men massor med knas

Tiden vi hade
Jag alltid ska värna
Satte dig djupt
Ner i min kärna




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-15 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand