Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en sång av James Blunt


Telefon

Håll mig i handen
Bär med mig som din telefon
Som sagan om askungen
Hoppas jag passa dig som skon

Du skulle då gå runt med mig 24/7
Den enda jag vill vara nära, vännen de är du

Ladda upp mig
Använd mig natten lång
För mig runt i din ficka
Trots att den e så trång

Den enda jag älskat är du
Vill bara va med dej 24/7




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 242 gånger
Publicerad 2018-03-15 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand