Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålla masken



maskerna vi bär


uttrycken vi lånar


tiden ett utanverk


oss själva utplånar




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-15 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP