Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara låg

Att vara låg
Att inte orka skriva
Mamma är inte bra
Kikar in här sporadiskt




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-15 14:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
omtänksamt
2018-03-19

  ULJO
Tänk på dig, tänk på din mamma. Kommer hit gör du när krafterna och tiden återkommer.
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson