Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stråle sju


Så nära strålarna
jag var nu på solen

träffad och ur
balanserandet
fann jag dig

På stråle sju


I horisonten
där guppande moln
befann

skjutna ur kärnan
besjungna
sanningar

De lättade
när jag såg in
i dina ögon


På solens yta
bor vi nu






Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-15 14:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
som skönaste musik
stråle sju!
2018-03-17

  TrollTörnTrappan VIP
den skönaste strålen av allihop!?!
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP