Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För dem som befinner sig i förskingringen


I stora rotlösheten



hän över skogar

ropen och skratten

allt hon en gång

tillhörde



ett sorts efterskörd



blev till hoppandes

mellan tuvor i rörelse

med andra ögon

seende



det andra ögonblicket



bortom grånaden

i förskingringen

och den stora

rotlösheten



mellan förr och nu




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-15 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP