Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLSKENSDAG - haiku

Solen på besök

strör glitter på snötäcke

dekor förgäves




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-15 17:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt när solen tittar fram...fin haiku...
2018-03-17

    ej medlem längre
Undflyende ljus, nästan greppbart! Bra!
2018-03-16

  ULJO
Sol kom hit nuuuuuuuuuu
2018-03-16

  Feliaxel VIP
Solen får gärna komma för att stanna
2018-03-16

    ej medlem längre
En haiku som ger en föraning om våren och ljuset.
2018-03-15

  DavidM VIP
En flyktig förnimmelse i dikten, skickligt framförd.
2018-03-15

  M.Eta
Ja, tänk så välkommen. Men den kalla vinden gjorde allt för att blåsa bort dess strålar! Fin Haiku.
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP