Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina vänner


Vacker som solen mild som månen

Vacker som solen mild som månen

Så vill jag att vänskap skall vara

För i vänner som du finns det änglar

Som visar sig var gång jag har det svårt

Du stannar kvar och bara finns där

Ger trygghet och värme med din närvaro

Så tusen tack min fina omtänksamma vän

För att du bryr dig och finns när jag har det svårt

Jag hoppas att jag kan åtgärda något av allt

Det du har gjort för mig en dag

Jag sänder nu mitt varma tack till dig

Tillsammans med ett stort fång kramar

För att du är bäst och för att du är DU!




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-15 19:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart!
2018-04-06

  ULJO
Sann vänskap, guld värd
2018-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om sann vänskap!
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP