Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min verklighet

Du säger att du vet hur min verklighet ser ut,
du bor några tusen kilometer från mig,
i ett annat land,
en annan verklighet som bara du känner ...

...ändå så ska du säga vad som är min verklighet.

Jag säger att jag kan inte säga hur din verklighet är,
jag bor så långt bort från dig,
i ett annat land,
en verklighet som bara jag känner ...

...och jag säger inte vad som är din verklighet.

Sensmoralen kanske är otydlig för dig,
även om den är så tydlig för mig,
i skilda länder,
i två olika verkligheter som bara vi känner ...

...fast bara en av oss förstår sensmoralen.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-15 19:37



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Originellt och tydligt. Samtidigt fritt formulerat. Fick mig att skämmas lite.
2018-03-15

  aol
Klokt talar du, gillas,
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm