Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenpärlan

På ytan bidar stridsfartygen
ofreden.
Under ytan formas sandkornet
till pärla.

Den fiktiva ytan spräcks
av brisen.
Under ytan vilar trons kärlek
stabil.

På ytan urholkas stenen
av vattnets droppar.
Under ytan frodas okunskapen.

På bräcklig is drunknar
vi i vaken.
Under ytan finner vi sanningens
styrka.




Fri vers (Fri form) av Britt Gustavsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-15 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP