Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vidare bra dikt

sitter och hänger vid datorn
inte mycket flyt i skrivandet

men man kan ju skriva om det
att skrivandet inte flyter, menar jag

koka en kopp te, kanske?

dricka en kopp te och äta ett kex
och se om det hjälper...

en kopp te och ett kex senare –

sitter och hänger vid datorn
inte mycket flyt i skrivandet

jag får en underlig känsla av déjà vu...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-15 20:39



Bookmark and Share


  Torkade rosor
Det är som att prata om att man inte har något att prata om.
2018-03-16

  Språk, hjärna!
:D
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP