Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Ibland känns allt så meningslöst

det händer att bröstet värker

allt känns så förtvivlat tungt

jag kan inte förstå 

varför

tacksam att jag kan komma upp ur sängen

på morgonen

dricka mitt kaffe

duscha

äta frukost

komma i håg att ta alla mediciner

fundera vad den nya dagen har att ge

jag har flera aktiviteter i veckan

mina underbara fyrfota vänner

som är min livlina

när det känns tungt och svårt

vissa dagar rinner tårarna

utan att jag förstår 

varför

det är dessa dagar jag känner

ensamheten

som jag inte är vän med

i kväll har jag tittat igenom mitt förråd

av garner

till slut hittade jag något 

som kan bli till ett par vantar

mönstret får bli mitt eget hitta på

det som fanns till garnet

var inget för mig

lite för krångligt kändes det som

nu ska jag sitta en stund och sticka

innan det är dags att krypa ner i sängen

och hoppas på att få några timmars sömn

i morgo är en annan dag

kanske mycket bättre än den som varit i dag

 

anits 15 mars 2018

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-15 21:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag.
2018-03-18

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppet finns där i alla fall om att det ska bli bättre...det ska bli skönt när sol och värme kommer igen...
2018-03-17

    ej medlem längre
Förhoppningsvis blir det lite lättare när snö och kyla försvinner...
2018-03-17

  marie ohlson
Fint och vemodigt.. Stor kram till dig!
2018-03-17

  AKT VIP
En innerlig förhoppning om en bättre morgondag!
2018-03-16

  morgonstjärna VIP
känns i hjärtat läsa. gott ha fyrfota vänner hund eller katt. finns inget så rogivande som se en katt sova.
med sol och värme kommer allt kännas bättre.
2018-03-16

  Stisse
Stark berörande text. Ja de fyrfota vännerna är verkligen en livlina.
2018-03-16

  Niliboy
Ja, vi slåss mot krämporna och drömmer om barmhärtighet och att ålderdomen Inte skall drabba oss så hårt.
2018-03-16

  Larz Gustafsson VIP
Den där värken i bröstet, har du kollat upp den hos läkaren?
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP