Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En arm tiggarman

Han satt på trottoaren, bad om en slant
Levde livet enkom på pant

Alla människor vandra förbi
Han börja tro att som detta livet skulle förbli

Livet rulla på, han levde på litet
Allting han ägde var gammalt och slitet

Han satt genom vinter han satt genom vår
Aldrig att mannen fällde en tår

Han satt där och bad att tiderna skulle vända
Och än mer ledsamt han var inte den enda

Han levde där, lämnad till andras nåd
Väntade dagligen på goda dåd




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-15 21:51



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Så bra att du tar upp deras
situation.

2018-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Ut med tiggarna!
De bör överhuvudtaget inte släppas in i Sverige. Vi hjälper dem INTE på det sättet.

2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand