Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text dierkt ur märkligheten..


i kropp - [det finns ingen återvändo]

 

plasta in pulserandet och stick hål på barnets ballong. varken sol eller galla är välkommet ens i farstun. en gång gick jag bredvid en åsna hela den slingrande vägen jag betalt för att åka. men hur, säg mig hur var jag värdig. när vi sen spelar oxdragarsång tänker jag att den borde röra mig. det gör den inte. du rör mig. jag vill inte definiera mig längre. mina ord är slut. du säger vi ska vara i kropp. jag följer. jag litar till dig. i drömmen finns det glittrande vackra sprunget från mig. ögon jag skulle ge mitt liv för. var gång det krävs. du är liv och jag lever.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-03-15 21:55



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Den texten låter sig inte öppnas genast - Den är svårflirtad! - Man måste läsa den gång på gång och liksom smaka på orden, känna efter i gommen - Vad smakar det här? Sakta öppnar sig en insikt, stilla och långsamt smälter ordföljderna in och man börjar finna sig tillrätta med texten !
2018-03-17

  Nils-Robert
Ett poem som döljer många sanningar. Tål att läsas flera gånger.
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP