Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjejer av idag


kan kräva hur mycket som helst
av killar som mig

ni har så ej allenast möjlighet
utan ni bör så fullgöra

utnyttja
våran åtrå, våran kärlek, våran svaghet

kräva allt ni vill, va så själviska som bara går
begär, förvänta, underkuva

va icke snälla
va krävsamma

va bitchiga


va egoistiska
va gudinneliga

kräv allt

om vi är värdiga
älskar vi er totalt

geendes maximalt























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-16 05:10



Bookmark and Share


  AKT VIP
Love and be loved! men jag gillar listan.....kvinna som jag är.
2018-03-16

    s:teril
det var verkligen inte meningen att kommentera så korthugget (och två gånger)! fingrarna slant på tangenterna och allt bara levde rövare.
2018-03-16

    s:teril
det var ca tretton befallningar
2018-03-16

    s:teril
det var ca tretton befallningar
2018-03-16

  Öknens Ros VIP
Tjejer av idag tar för sig mer än de gjorde förr, de är mer medvetna och vågar mer. På gott och ont.
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP