Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det vår

Evigt mörker
Finner inte orden
Så liten på jorden
Ensam och rädd
Längst en kall gata
Ser ut som en skata
Alla speglar går i kras

Ser mig som en flata
Är bara ett spel
Alltid mitt fel
Ner mot marken
Stegen blir tyngre
Blir inte yngre
Drunknar i mina tankar
Någon på andra sidan bankar
Dimman tätnar
Torkar bort en tår
Snart är det vår




Fri vers av Lidde
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-16 06:07



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Fin poesi om livet
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde