Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna har legat inne här under denna titel men synes ha försvunnit helt ... Lyckades i alla fall hitta originalkopian från tidigare poetry.com artist proof- efter att den var Editors choice 2007 ... Men här den!


Dignity

Today is the very first day
that I'm not affected...
I've just been disconnected...

Wether it was caused by
my former actions
or just is the consequence of
missdirected distractions...

You tell me!

All that's left of me
is a kind of misserable wannabe
and my eternal dignity...

If I've missed something...
Please, do tell me
what You see...

 

 

 

 

 

_________________________________________
Originaltext skriven senhöst 2003
Tidigare publicerad här redan 2005
men försvann i samband med byte av server på poeter.se
Återpublicerades här i april 2014




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-03-16 07:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Är du nerkopplad lille vän
ta ett tåg till evigheten
där får du se strärnors ljus
skåda universums brus
tills du blir uppkopplad igen
till den bistra verkligheten
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP