Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rufsigt hår, en nervkittlande resa!

rufsigt hår, Rufsigt HÅR, RUFSIGT HÅR!
Rufsigt Hår, Rufsigt Hår, Rufsigt År!

Jag har tjatat om ett rufsigt hår? Vems? Vad har det för betydelse?
Jag ser framför mig en dag; Rufsigt hår!
Kanske att det är rufsigt?
Tilltufsat?
Att vara?
Eller att icke-vara?
Konstgjord?

Det finns någonting som heter konstgjord andning?!
Och trots att det är konstgjort, så är det ack så viktigt!
Om och när det väl skulle behövas!
Men vad är ett rufsigt hår bra för?
Det är kanske bara så det är!??
Men jag vill inte sluta där...
Med det resonemanget.
Men är det inte att dra det för långt?

Rufsigt hår, Rufsigt hår, Rufsigt Hår!
Nu har jag tjatat om det gott och länge!
Nu är det dags, att komma till en slutsats;Började att observera att jag hade rufsigt hår, så kom uttrycket till mitt sinne, och jag upprepade det för mig själv!
En bild började sedan ta form; Hur jag rufsade till det mera, och tjatade om det mera, på väg mot galenskap! Och denna galenskap var befriande!
Såg sedan hur jag med mitt rufsiga hår hoppade i sängen (Men hur gammal är jag? ?) Men det var en kul syn! Och när jag med synen var klar, så blev det allmänna tjatet om rufsigt hår , en Kul grej! Och ju mer jag tjatade, desto roligare blev det! Som att någon kittlade mig, men mer mitt förstånd! Har någon av er varit med om , hur man kan kittla ert förstånd? Det var en nervkittlande Resa!




Bunden vers av Mim
Läst 221 gånger
Publicerad 2018-03-16 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim