Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moni Gouverneto

 

 

här
i sluttningen ner mot mitt hus
vaknade jag

 

och aldrig att han
skulle få följa mig dit

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-16 08:24



Bookmark and Share


  Ananas
Fint skrivet!
2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP