Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trångsynt-Rum! Ett stökigt rum är lika med trångsynt! En enkelspårig tanke, kan vara trångsynt? Ser bara så långt näsan räcker...


Trångsynt syn!

Snöar gör det här,
Det är inte omöjligt,
att det även snöar hos er,

Men från där jag sitter, snöar det bara här, hos mig!




Bunden vers av Mim
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-16 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim