Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bokstav kan avgöra hela diktens syfte. Ett vanligt fel är orden "ända" och "enda".


Ända eller enda?

 

 

du är den ända

den ända jag nånsin behövt

den ända jag verkligen älskat

den ända som kommer finnas

den ända för mig

 

 

 

du är den enda

den enda jag nånsin behövt

den enda jag verkligen älskat

den enda som kommer finnas

den enda för mig

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-16 10:19



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Finurligt, fint och roligt!
2018-03-16

  Fulbergarn
Men Rosen nu har du norpat min idé ;)
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP