Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan det sägas bättre!

- Du är ju bara en amatör
i de flesta jobb som du utför!
- Absolut helt sant
uppdrag kan ge guldkant!
Hjärtat är ju med i allt den gör!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-16 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt