Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böneutrop

Ett böneutrop väcker mig
ur min dvala
vi är alla unika skapelser
som andas samma luft

Jag luktar på morgondagen
den bär på en kraft
som kan rädda oss
befria oss från katastrofen

När vi en dag äntligen
är framme
tar livet slut

Någon såg mig göra det förbjudna
röd är färgen jag alltid ser




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-16 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP