Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rokoko

Det fanns en tid

när man fann glädje och kärlek då

Så uppstod den stil

vi kallar rokoko




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-16 10:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Den väl valda bilden förstärker texten.
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP