Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angkor, je t'aime

Min matta kropp vilar
utsträckt jämte din
i tropisk natt.

Amors vassa pilar
tränger så djupt in
vid Angkor Wat.

Tiden tycks ha stannat,
stjärnhimlen välver
ovanför mig.

Känner inget annat
än hur jag skälver
här bredvid dig.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-16 11:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så du har varit i Kambodja?
2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå