Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det inte ädelstenar så kobolt bland annat...allt har ett pris


Barngruvarbetare

 

 

Iskristallerna

hårda som diamanter

smälter i solsken

förgänglighetens pris är

av föga värde för de

 

slipade rika

som briljerar på fest i

salonger ovan

jord finns inga tankar på

de som sliter i mörkret




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-16 12:07



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så sant
2018-03-17

  morgonstjärna VIP
sån himmelsskriande orättvisa

Riktigt bra skrivet !

2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP