Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RENDEZVOUS

 

Din röst löste

orons bojor

 

orden älskade

kropp och själ

 

satte plåster

på såren

 

strök pannan

kärleksfullt

 

oro försvann

bland höga moln

 

solen lyste gul

på himmel blå

 

befrielsens vågor

slog mot strand

 

i rendezvous

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-03-16 17:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gott att få känna denna trygghet...så fint...
2018-03-17

  Rise Little One
En speciell gåva man fick uppleva i kärlekens namn.
2018-03-17

  DavidM VIP
Styrkan i det gemensamma.
2018-03-16

    Sefarge VIP
Som lenande balsam
På svidande sår!
:}
2018-03-16

    ej medlem längre
En fantastisk text som väver poesi och naturlyrik till en gobeläng att bara njuta av!
2018-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skaldat om kärlekens magiska kraft!
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP