Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtor

 

 

gåtfulla gissningar om livet

kanske aldrig blir min grej

jag är en här-och-nu-tjej

men för en del är det givet

för andra är det ett ståhej 

att reda ut 

hur det blir till slut

 




Bunden vers (Rim) av Spik
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-16 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik