Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: The Entertainer


Snaps-visa

Nu har vi hällt dem opp

Tills kanter satte stopp

Blev sexor brännvin som är prima för vår kropp

Dess form är vanligt v

Vi gärna mångdubblar de’

Till vänskapskedja, kedja typ topp

Skål!

 




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 410 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-21 16:17



Bookmark and Share


  ULJO
Nu. Men jag står upp för nykterhet
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki