Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt val

Jag flyger
Jag lättar
Jag svävar

Högt upp mot det blå
Så klart
Så lugnt

Jag tittar ner
Jag faller
Jag famlar

Tappar
Viftar
Greppar

Når

Jag flyter
Stilla i skarven
Mellan enkelt och svårt

Jag ser på mitt val
Och ler
Faller sakta ner

Glider mjukt in på min plats
Bredvid din sovande kropp
Omfamnar dig mjukt

Mitt blod
Mitt barn
Mitt val




Fri vers (Fri form) av Bhodi
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-16 14:29



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Fint!
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Bhodi
Bhodi