Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konstigt väder idag bitande kallt med storm och snö.. ändå lyste solen skarpt. bilden är lånad på google.


Vår solen

Vårsolen strider och kämpar

för att få ett grepp om världen.

 

Dock piskar snön förlista själar

som pryder tak åsarna

med dess is tappar.

 

Och Vintern krigar den med

ty över fält och åkrar drar frost

sitt sista andetag

 

för att ge vika

åt Fröken Vår




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-16 17:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket vacker text!
2018-04-06

  AKT VIP
Fin text, men tänk på särskrivningarna: tak åsarna, is tapparna.
2018-03-18

    ej medlem längre
Fin text, samma väderhade vi!
2018-03-17

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man känner verkligen av den striden...igår var det både snöstorm och solsken från blå himmel...fin dikt...
2018-03-17

  M.A.J.R
Fin vår dikt, hängde med här.
2018-03-16

  aol
Så vackert skaldat dikten borrar sej in mot hjärtat,
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP