Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårlängtan

Löven vajar graciöst i vinden.

Knoppar öppnar sig för solen
mer och mer för varje dag.

Barrträden skjuter skott.

Värmen knackar på dörren.

Det är vår inombords, men där ute
är det vinter.




Fri vers (Fri form) av Britt Gustavsson VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2018-03-16 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP