Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen hem

Mjuka leendet
Varma famnen öppnande
Mot din nya vän




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-16 17:14



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
att sakna en varm famn...
2018-03-16

    ej medlem längre
Att stå utanför är tungt....
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén