Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har fått detta efter en film jag såg.. förstår den inte riktigt själv, om den säger nått eller jag yrar? lite svammel när jag inte får nån inspiration..


En väg ut

Den sista instansen är ingenstanns.

 

Ty bara runt knuten

leder vägen någonstanns

även över ingenmans land.

 

Sista sträckan är där du är

när du kommit fram

dit där allting började..

 

från den första punkten

 

du går bara i cirklar

i ingenmans land

mellan ljus och mörker

varmt och kallt

mjukt och hårt

hitom eller ditom.

 

Det känns lite

som om man går i ett minfällt.

 

I ditt sökande

stannar du endast

då du funnit en väg..

 

utom och bort från allt.

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-28 15:48



Bookmark and Share


  aol
Läser och känner igen diktarjagets tankar,
2019-01-11

  Lars Hedlin
Stark i utförande och ton!
2019-01-07

  ResenärGenomLivet VIP
Tänker lite som du också skriver att när man kommit fram dit där allting började, då är man i mål...fast jag undrar just vad det var för film som du såg...:-)
2019-01-05

  ULJO
Kan tolkas olika beroende på läsaren.
2018-12-28

  ULJO

2018-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP