Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1980-talets inledande år gör sig påminda - Likväl är dessa ord nog så aktuella än idag ... Tidigare publicerad här i maj 2005


Tystnad

Tystnad ...

Lång tystnad
Kort tystnad 

- Evig tystnad ...

Den våldsamma i vilan
så tillsynes 
oförargeliga tystnaden ...

Vilande 
- samlande energi
inför den oundvikliga explosionen ...

Den tysta 
 - drivande
absoluta 
- ständigt springande punkten i tillvaron ...


©Peter Stjerngrim




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-16 19:36



Bookmark and Share


  AKT VIP
Underbart språkbruk. Tackar och bockar!
2018-03-16

  Kungskobran VIP
Fint om tystnaden,
Bättre tiga än illa tala
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP