Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
" Och hur ska en domstol rättvist bedöma ett robotmordfall?"


Robot assistenten




Den elake smärtskadade
Människan slog,kastade
saker vilt omkring sig

Och vräkte omkull
Robot vårdmaskinen som tog
Sig upp med stort besvär

Den gav sedan tillbaks med
En 30-gånger högre morfindos

Så vårdnadsinnehavaren
somnade in för gott

För att den hade medkänslor

Eller bara var inprogramerad
Från fabriken att inte tåla hur
mycket skit som helst?








Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-17 00:09



Bookmark and Share


  Fulbergarn
är tillverkaren inte är skyldig så måste innehavaren ha begått självmord
2018-03-18

  Carl Mikael Fäldt
Jag är för gammal för sådan skit;)

Men visst känns det lite surt,att flertalet inte fattar , att de inte begriper ens en gnutta av framtiden!


2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP