Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärvda minnen



Jag minns dagen då en skara

Red in i vår by



Skarpa vapen



Skaran dräpte alla

Barn,kvinnor och män


Slaktades som urskillningslöst


De kallade sig Kristna



Därför har jag lite svårt med avgudadyrkan

Då Gud aldrig är längre bort


Än hinnan i ditt öga!








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-17 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt