Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En skvätt ironi-en jävla massa empiri!


Det land i vilket jag föddes




Jag föddes i Norrköping

En dag nära midsommar



I ett land så fullt av socialistisk "solidaritet"


Alla var godhjärtade

Hjälpsamma

Solidariska

Inom



Socialismens bedrövliga falskhet-förvisso



Liberalerna hängde på som alltid




Tro inte ett ord av vad de säger

Lögnen är och förblir den representativa

"demokratins" vapen


Demokrati kan aldrig bortförhandlas

Därför kan Demokrati aldrig uppnås

Utan direktdemokrati!


Sorry!


Men så är det bara!







Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-17 02:48



Bookmark and Share


    Runsaasti täytettä
"I ett land så fullt av socialistisk "solidaritet"
Alla var godhjärtade
Hjälpsamma
Solidariska
Inom
Socialismens bedrövliga falskhet-förvisso
Liberalerna hängde på som alltid"

En träffsäker beskrivning av utbredd sektliknande indoktrinering och statshyckleri.

Ja, direktdemokrati står som garant för demokrati och motverkar politikervälde.
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt