Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

//esk.ske.hmn.--

nv när hen
tänker/Ou
äää/är
oändligapopiä





vaknar och jag



































vet att han är full
nu eller sover













































bort avslagna öl
brorsan det är inrökt
























































mörklagda dagar
hur ska vi säga?





















































sedan så

innan
somna
rinna
hinner
er
hinna


sådana sms
säger vi




Fri vers av 87383 Karlsson
Läst 182 gånger
Publicerad 2018-04-28 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

87383 Karlsson
87383 Karlsson