Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför det faktum



Hela konkarongen


hade flugit ut


skyns durton


förklingat


och övergått i mild


men gåtfull moll


assai sostenuto




stråklinjen löpandes


ut till fingertopparna


på det sirliga glaset


med kobbel och det


skogen dryftat om


dess väktare


burit fram




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-17 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP