Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skrivblocket


Några noteringar en lördagsmorgon

Varför står joggare och hoppar på stället vid rödljus? Är de rädda att missa något?

Ord är inte det enda vi har.

Upplever för det mesta mitt medvetande som en vilande potential.

 

Ibland blir jag trött

på orden och njuter av en stunds

gammaldags tystnad.

 

Orden ur fjärran...

 

Så vandrade han fram och åter i tankerummet.

 

Det är skönt för skalliga att få håra.

 

Att en byrådirektör vet var skåpet ska stå säger sig självt.

 

Helvetet kommer i småportioner varvat med behag för att höja effekten via kontrastprincipen. Hade det kommit med full kraft hade vi förintats.

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-17 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP