Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är jaaaaag


Facebook

Facebook är livet anser en del
Jag anser att dom har fel
orden är korta och små
än är dom här
än är dom där
torftigheten fäller sin dom
Vet dom vem dom är?




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-17 08:02



Bookmark and Share


  aol
Facebook är vad man själv gör det till.
2018-03-20

  Blomma-Stjärna VIP
förr lade jag in collage som jag gjort på facebook, förutom foton på mig och de mina och på min älskade dans - när sedan fb gjorde en bok av allt detta och erbjöd 40% rabatt slog jag till - boken tillhör nu mina dyrgripar
jag förstår ditt resonemang - men allt blir vad man gör det till
även här på poeter.se :-) !
2018-03-17

  Fulbergarn
jag är där och här, men bäst är här
2018-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar FaceBook.
Har aldrig gått med, kommer aldrig att göra det.
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP