Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffekoppen

Jag ser mirakler i kaffekoppen varje dag! Den senaste tiden!
Hur länge sträcker sig (den) tiden?





Bunden vers av Mim
Läst 215 gånger
Publicerad 2018-03-17 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim