Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om var jag har varit, och det lämnat avtryck till såväl hjärta, som hjärna! Om vad som är möjligt med tankens kraft!


I was here, I was there, Important text!

Lars Vilks byggde Nimis!
Jag har varit och sett Nimis, klättrat inuti! För att ta mig fram, och se hela vägen!
Vägen av träkonstruktioner, byggda av drivved, plankor och trädgrenar.
Allt såg likadant ut, kunde ej skilja på vad som var drivved, plankor eller trädgrenar?
Alltså måste det finnas någon typ av symbios?!
Jag åkte dit, när jag bodde på BUP, vilket är ex antal år sedan!
Men det är ändå otroligt, att jag åkte dit, DIT! till mikrostaten Ladonien, som kommit till av Lars Vilks påfund, och kan visa på, vad en människa kan göra med tanken! Och i mikrostaten Ladonien, så såg jag och klättrade alltså på Nimis!
Kanske är det inte så många som har klättrat på Nimis, eller så är det många som har vandrat där, i Kullabergs naturreservat , just på Nimis!?
Men hur ser framtiden ut för Nimis, inte ljus, vill jag påstå!
Nimis var olovligen uppbyggd, troligtvis för att några hade inskränkta hjärnor, eller åsikter och undrade; Varför skall Nimis vara där den, Hen är?
Eller så berodde olovligheten i, att någon var faktagranskande Kallhamrad och menade som sådant att; I ett naturreservat kan det inte få finnas ett konstverk som Nimis, för det är just ett Naturreservat, som ärendet i våra händer(Länsstyrelsens händer) handlar om, Ett naturreservat, är just ett naturreservat, och ingenting annat!




Bunden vers av Mim
Läst 162 gånger
Publicerad 2018-03-17 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim