Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets-skola-krets!

Livets skola.se, många vill ha intyg att visa upp på vad de kan! Men människor som gått livets skola, har fått lära sig ett och annat, genom böcker och genom folk!
De som gått livets skola, borde kunna hänvisa till böckerna , och eller människorna.
Under förutsättning, att människorna med vis kunskap, lever. Så blir fler människor kända, och människorna med vis kunskap, sprids inte för vinden, utan i livets-skolas-krets!

Och när denna rörelse är igång, så "Kretsar" livet, som den gör för alla, men som vissa tar för givet!

"Kretsar" skulle man med andra ord, kunna översätta med att nätverka!




Bunden vers av Mim
Läst 135 gånger
Publicerad 2018-03-17 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim