Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygande mattan

 

 

 

jag har en flygande matta

på den jag kan sitta och "ratta"

flyga till främmande länder

sola på tropiska stränder

 

till Egyptens land jag fara

vandra i öknen Sahara

besöka Kinesiska Muren

där jag hoppas bli buren

 

i Amazonas djungler vandra

tillsammans med andra

i Japan jag äter sushi

om det jag tycker usch-i

 

Alaska är bitande frostigt och kallt

ändå finns det människor överallt

dit jag inte tänker fara

den resan kan jag spara

 

USA kan va' värt ett besök

titta in i Vita Husets kök

dra Trump i öra

för han inte vill höra

 

dövörat slår till

han bara vill

förstöra det som är bra

dålig PR för det stora USA

 

till Lutande Tornet i Pisa

jag kan stå och kisa

en dag det kommer falla

hej hopp faderalla

 

i Spanien jag tjurfäktning ser

detta vill jag inte mer

va' delaktig i

det är barbari

 

många länder där finns

men tid ej hinns

besöka alla ställen

nu är det kvällen

 

sedan måste jag ladda mattan

så även den lilla plattan

GPS:en är också bra

då vet man vart man ska

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-17 11:36



Bookmark and Share


  Fulbergarn
dra trumpen extra hårt i öra
2018-03-17

  Fulbergarn
dra trumen extra hårt i öra
2018-03-17

  BenGust VIP
Och mest tillrätta sitter man i gamla Svedala.
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP