Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Open Mic Tonight

ikväll är det öppen mick
på poesifestivalen

jag har skrivit ut några dikter
som jag tänkte ta med

men jag kan ju glömma dem hemma
eller så kan jag glömma dem i bilen

eller så kan jag glömma att fara
bara somna här hemma på soffan

eller så kan jag åka, få med dikterna
och sen bara sitta där i ett hörn och trycka
med mina dikter brännande i fickan

det är mycket som kan gå fel...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-17 11:45



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Hög igenkänningsfaktor på denna. Otroligt mycket som kan gå ”fel” helt oförhappandes!
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP