Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämmer...

 

 

Tårarna skymmer

svårt förnimma solsken gömd

bakom tät dimma

ljus i mörkret vintertid

bister natten dagen blid




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-17 13:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fin dikt om våraning
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP